QUI SOM?

Mosaics Llibres és una editorial independent nascuda l’any 2013. Va ser fundada per Mertxe París que, després de treballar en llibreries, en altres editorials i fer una estada professional a Barefoot Books (Oxford), a través del programa d’emprenedoria Erasmus for Young Entrepreneurs, torna amb la decisió de crear el seu propi segell editorial.

Publiquem literatura infantil i juvenil, tot i que defensem que aquest gènere no està limitat a cap edat determinada. Per tant, la majoria dels nostres llibres també són per a tota la família.

Tenim seu a Barcelona, però arribem allà on hi hagi lectors interessats en els nostres llibres. Els nostres pilars són:

QUALITAT

Apostem per la qualitat literària, d’il·lustració i d’edició. Tenim molta cura de tots els detalls des del minut zero. Estimem tots els llibres que editem, i això es nota.

PROXIMITAT

Treballem perquè el procés d’edició del llibre, en totes les etapes que el conformen, comenci i acabi al nostre país.

SOSTENIBILITAT

Tots els nostres llibres són impresos en paper reciclat i/o lliure de clor provinent de boscos de cultiu gestionats segons criteris de sostenibilitat.

COMPROMÍS SOCIAL

Creiem en el poder de la bona literatura per convertir els infants en lectors crítics i amb opinió pròpia. Per això, pretenem que tots els nostres llibres facin qüestionar i pensar, a més de gaudir, és clar.

LLIBRES DE LLARG RECORREGUT

L’actualitat del mercat editorial fa que els llibres tinguin una vida curta. Nosaltres apostem perquè els nostres llibres siguin de llarg recorregut. No pot ser d’una altra manera. Som petits i no podem (ni volem) distingir-nos per la quantitat de llibres que publiquem a l’any, sinó per allargar, tant com sigui possible, la vida dels llibres. Per això, un cop editat i imprès el llibre, tan sols hem fet el cinquanta per cent de feina. La resta es basarà en portar a terme activitats i dinàmiques de promoció de cadascuna de les publicacions (a través del programa d’Animació lectora).

animació lectora

INNOVACIÓ

Tenim moltes ganes d’aprendre i d’assumir riscos. Per això, la formació contínua és bàsica per a nosaltres. Cada dia volem fer la nostra feina una mica millor.

CONVERSA AMB ELS LECTORS

Necessitem parlar amb els nostres lectors. Per això, els animem a que ens facin arribar tots els seus comentaris al nostre correu, xarxes socials, fires, sessions d’animació lectora... Podem trigar a respondre, però sempre ho fem.