IL·LUSTRADORS

team_image

Borràs, Laura

Explica que, de petita, ho guixava tot: les parets i els mobles de casa… fins que li van regalar una màquina d’escriure i va començar a teclejar contes amb dos dits! Després d’explorar altres disciplines va arribar a la il·lustració.

Té àlbums publicats com Un mar de cebollas, Un cangrejo sin sombrero (Narval, 2012), Max y su sombra (Proteus, 2012), Em dic Eduard Toldrà (El Cep i la Nansa, 2013) i El camino de Marwan (Amanuta, 2016. Menció d’Honor Bolonya 2017).

Ha col·laborat en espectacles musicals (amb il·lustracions projectades) com El mestre armer, Canta’m un conte i La nit transfigurada d’Arnold Schoenberg. I també ha participat en diferents exposicions artístiques .

El sembrador d'estrelles
team_image

Caminal, Oriol «Festuk»

Il·lustrador, dissenyador i muralista. Té una dilatada trajectòria artística en la què es combina tant les creacions de petit format i amb molt detall com les produccions de gran dimensions. Ha col·laborat en diferents projectes plàstics internacionals com ara un mural a Helsingor (Dinamarca) o al Cuncambias Festival (Sardenya). És l’alma mater de la col·lecció Els Enigmes Impossibles.

Els Enigmes 1
Els Enigmes 2
Gegantíssims
team_image

Español, Montse

Va créixer a la Val d’Aran, en plena muntanya. Segons explica tan divertit era córrer aventures buscant cases encantades com passar hores dibuixant personatges i situacions imaginades. Es va convertir en il·lustradora, després d’estudiar a l’escola Ondara de Tàrrega i a la Llotja de Barcelona. Ha il·lustrat molts llibres per a nens i joves, però segueix divertint-se amb cada nova història, sense deixar mai d’aprendre.

Criatures humanes i altres petits animals
team_image

Fosch, Cinta

Nascuda entre llapis i pinzells, colors i textures, lloms i tipografies, se sap tots els secrets de la il·lustració. Quan va conèixer la senyora Jensen es van entendre de seguida, i ara, quan es troben per prendre te i menjar bunyols, la velleta li diu a cau d’orella: «Per més que ho intento, no em sé imaginar sense tu!». I a la Cinta li passa el mateix: la senyora Jensen li ha deixat una empremta plena de màgia i vitalitat.

Agafi’s fort el barret, senyora Jensen
team_image

Garcia , Laura

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. També s’ha graduat en Estudis de Patronatge i Costura. És una artista multidisciplinar que combina diferents tècniques artístiques. Ha col·laborat en diferents exposicions col·lectives. El conte No tan lluny és la seva primera obra publicada.

No tan lluny
team_image

Hajo, Gulnar

Va néixer a Damasc (Síria) l’any 1977. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Damasc. Des del 2004 es dedica a il·lustrar literatura infantil i des d’aleshores ha publicat més de vint llibres.
Ha guanyat nombrosos premis com ara el Premi de la Fundació Anna Lindh (2009), Alsharhaj Award (2013) i l’Etisalat Award 2015 (Premi al Millor Àlbum Il·lustrat) amb el conte La Nur s’escapa del conte.

La Nur s’escapa del conte
team_image

Miklínová, Galina

Reconeguda il·lustradora txeca i directora d’animació. Col·labora amb l’escriptor Pavel Srut, amb la sèrie de novel·les juvenils Els menjamitjons i n’ha dirigit el llargmetratge d’animació en 3D (estrenat a la tardor del 2016). També destaca per ser l’autora de les cobertes de la col·lecció de llibres de Harry Potter en txec.

Els Menjamitjons
team_image

Pané, Elisabet

Dissenyadora gràfica i il·lustradora, formada a l’Escola Municipal de Belles Arts de Lleida. Durant 15 anys he treballat com a creativa a l’agència de publicitat Tartera&Lavilla. Al llarg dels anys també he anat realitzant diversos projectes creatius. En l’actualitat compagino la criança amb l’empresa familiar, dedicada al disseny i construcció d’escenografies, titelles i altres elements escenogràfics.

El millor aniversari de la meva vida
team_image

Patxanet

Llicenciat amb Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2005), actualment viu i treballa a l’Alta Ribagorça com a creatiu freelance. Com a il·lustrador es destaca el 1r premi a l’obra: Aneto (I Mostra de Joves Creadors de Lleida, 2007), Guia dels indrets mítics i llegendaris del Pallars Sobirà (DeParis edicions, 2010), Foc a les mans, un conte de falles (Mosaics llibres, 2014). Coautor del llibre Les Falles del Pirineu. Alta Ribagorça i Pallars Sobirà (Pagès editors, 2015).
Recentment ha creat la marca ©pyrart de productes artesans fallaires.

Foc a les mans
team_image

Vallvé, Bernat

És el director artístic del Centre de Titelles de Lleida, on també hi desenvolupa les tasques de dissenyador gràfic, essent el responsable de la imatge tant de la Fira de Titelles com de totes les activitats que organitza el Centre. Ha composat les músiques de mitja dotzena d’espectacles del Centre de Titelles en els quals també hi participa com a ajudant de direcció, constructor d’escenografies, creador de projeccions de vídeo i animacions, entre d’altres.

El Petit Piano