Regal d’aniversari, que Els menjamitjons fan anys!

Sembla mentida, ja ha passat un any d’ençà que vam publicar Els menjamitjons. Aquesta novel·la infantil, (i per totes les edats, no ens enganyem) és una traducció del txec. Allà, a Txèquia, és tot un fenòmen, el tenen gairebé a totes les cases (igual com gairebé a totes les cases, sinó a totes, hi ha mitjons). Però també gaudeix d’èxit i reconeixement per altres contrades, no penséssiu pas que com que l’autor és txec només el coneixen allà. I ara! La novel·la compta ja amb nombroses traduccions a altres llengües, i més que estan en camí…

I per celebrar aquest any us volem proposar un joc: hem estat investigant a consciència i… hem quedat meravellades, fascinades, extasiades. Tant que gairebé perdem els mitjons, tots dos de cop!! I és que hem vist que els nostres estimats menjamitjons parlen (es poden llegir) en molts, molts idiomes. Fins ara hem trobat tots aquests:

conertes_MM_aniversari_numeros     MM_idiomes_traduccions

Us animeu a descobrir a quines llengües s’ha traduït? Emplena el llistat MM_idiomes_traduccions (.pdf) i feu-nos-el arribar per correu electrònic. A finals de mes de setembre sortejarem entre tots els encertants un exemplar d’Els menjamitjons signat per la seva il·lustradora.

PD: Durant aquest any els mitjons no han deixat de desaparèixer dels calaixos, del fil d’estendre la roba…. en cap racó de casa trobem una parella de mitjons sencera, només en tenim de desaparellats. Muntanyes i muntanyes (snif, snif).

Sort que sempre ens podem consolar i riure pels descosits amb Els menjamitjons.

Sense comentaris

Posteja un comentari